• ВАЖЛИВО

ISW: Росіяни просуваються на Покровськ, бо в Україні не вистачає солдатів

1 хвилина на читання
Зображення посту: ISW: Росіяни просуваються на Покровськ, бо в Україні не вистачає солдатів
Фото: Getty Images

Окупанти продовжують наступ на Покровському напрямку і стабільно просуваються саме через брак живої сили в українському війську. Про це заявив Інститут вивчення війни (ISW).

Іншою причиною також є особливість місцевості.

«Російські війська продовжують повільно, стабільно просуватися в Покровському напрямку (на захід від Авдіївки), значною мірою завдяки нестачі української живої сили та місцевості в районі безпосередньо на північний захід від Авдіївки. Російське просування, ймовірно, сповільниться далі, оскільки російські сили просуваються до лінії більших і більш міських поселень», — йдеться у звіті.

Вони повідомили, що нині росіяни хочуть прорватися в районі Желанного та Новогродівки. А наступна оборонна лінія пролягає між містами Селидове, Новогродівка та Гродівка.

У Генштабі ЗСУ також повідомили, що 1 серпня на Покровському напрямку наші захисники відбили 53 штурми. Росіяни намагаються наступати в районах Новоолександрівки й Желанного.

Зображення посту: ISW: Росіяни просуваються на Покровськ, бо в Україні не вистачає солдатів
Фото: з відкритих джерел

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що після невдалого наступу на Харків окупанти зосередилися на Покровському напрямку.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...