• ВАЖЛИВО
  • Відео

«Куда мы теперь?»: пропагандисти публікують історії евакуйованих курян «лише з документами та без речей»

1 хвилина на читання
Зображення посту: «Куда мы теперь?»: пропагандисти публікують історії евакуйованих курян «лише з документами та без речей»
Фото: ілюстративне

Російські пропагандистські ЗМІ поширили відео з розповідями жінок, яких прихистили в пункті тимчасового розміщення.

Росіянки зі сльозами на очах розказали, як прокинулися від вибухів, не встигли зібрати речі та виїхали лише з документами.

«Планували повернутися ввечері додому, тому виїхали з одними документами. Діти в чому були вдягнені сіли і поїхали», — розповіла жінка.

Зараз родини збентежені та думають, куди рухатися далі. Просять волонтерів допомогти з одягом та постільною білизною.

«Діти хочуть додому. Старший син питає «Мама, а куди ми тепер? Можливо, роботу треба шукати?», а я кажу, що тут ми постійно не зможемо знаходитися, треба щось шукати. Все спирається на гроші», — сказала інша.

Нагадаємо, у 2022 році понад два тижні маріупольці були заблоковані росіянами в місті під обстрілами та без води, електроенергії, газу та їжі. Лише в середині березня, ризикуючи життями, містяни виїжджали на розбитих автівках. Тоді вагань не було, що брати з собою — маріупольці вивозили родини, сусідів та знайомих. А в більшості вже не було речей через обстріли їхніх домівок.

Зображення посту: «Куда мы теперь?»: пропагандисти публікують історії евакуйованих курян «лише з документами та без речей»
Фото: Reuters

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...