• ВАЖЛИВО
  • Відео

«Місцеві вже не реагують на вибухи»: Андрій Бєдняков в новому проєкті показав зруйновані міста Донеччини та закликав евакуюватися

1 хвилина на читання
Зображення посту: «Місцеві вже не реагують на вибухи»: Андрій Бєдняков в новому проєкті показав зруйновані міста Донеччини та закликав евакуюватися
Фото: з відкритих джерел

Відомий український ведучий Андрій Бєдняков в новому YouTube-проєкті «Міста сили» показав прифронтову Донеччину. У випуску він розповів про евакуацію з небезпечних міст та подальшу долю переселенців. Зокрема, знімальна група працювала у Торецьку. Нині там залишаються близько 3 тисяч жителів.

«Тут будинки, де колись було своє життя, були свої плани, жили собі люди. Зараз так виглядає «рускій мір». Поки ми тут стоїмо кожну хвилину чуємо вибухи. Ми на це реагуємо, а місцеві вже не реагують на вибухи», — розповів ведучий.

В програмі також йдеться про роботу евакуаційної групи поліції «Білий янгол» та рятувальників «ФЕНІКС».

«Обстановка дуже складна. Ворог кожного дня забирає людські життя, наші будівлі, наші міста. Евакуюйтесь, будь ласка. З часом повернетесь», — закликав начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Андрій Бєдняков розповів про хаб для переселенців, який забезпечує людей всім необхідним після виїзду. Та показав, як родина переселенців відкрила власну сироварню на Полтавщині.

Програма «ВПО» виходить на каналі «Міста сили», який створили при Конгресі місцевих і регіональних влад.

Читайте також: Фотографи Ліберови показали евакуацію з Покровська


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...