«Не квапимося – вона мертва». Поліцейські показали, як евакуюють поранених з прифронтового Гірника

1 хвилина на читання

Поліцейські екіпажу «Білі янголи» вивезли з Гірника, що на Донеччині, 35 жителів. Найстаршій серед евакуйованих 85 років, наймолодшій – 10. Про це повідомляє поліція Донеччини.

«Гірник, Ізмайлівка Курахівської громади, а також сусіднє Цукурине – найнебезпечніші населені пункти, на які наступають росіяни. Від безперервних обстрілів горять будинки, гинуть мирні мешканці», — йдеться в дописі.

У відео показали, як правоохоронці забирають людей після обстрілів – чоловіків і жінок оглядають, спиняють кров та переносять в евакуаційну автівку. Але не всі доїжджають в безпечне місце. Так не вдалося врятувати поранену жінку.

«Не втрачаючи ані секунди, поліцейські беруть поранену на борт і щосили мчать по зруйнованій дорозі. Парамедик Василь Піпа контролює її стан, перевіряє пульс і першим розуміє – поспішати більше нікуди, серце пасажирки зупинилося», — написали у матеріалі.

Зазначається, що «Білі янголи» щодня об’їжджають прифронтові населені пункти Донеччини. Звернутися по допомогу можна за номером 102.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...