• ВАЖЛИВО

«Нульова толерантність до скоєння подібних вчинків»: у Маріупольській бригаді відреагували на СЗЧ побратима, а потім видалили повідомлення

1 хвилина на читання
Зображення посту: «Нульова толерантність до скоєння подібних вчинків»: у Маріупольській бригаді відреагували на СЗЧ побратима, а потім видалили повідомлення
Фото: hromadske

У 56 окремій мотопіхотній Маріупольській бригаді відреагували на заяву Сергія Гнезділова, який самовільно залишив частину і написав про це у Facebook.  Там зазначили, що триває службове розслідування. Але згодом заяву видалили з соціальних мереж.

В повідомленні бригади зазначається, що військовослужбовець «вчинив дії, які містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 5 статті 407 Кримінального кодексу України (самовільне залишення військової частини або місця служби військовослужбовцем, вчинене в умовах воєнного стану)».

«Позиція командування військової частини залишається незмінною – нульова толерантність до скоєння подібних вчинків», — йдеться в повідомленні.

Зображення посту: «Нульова толерантність до скоєння подібних вчинків»: у Маріупольській бригаді відреагували на СЗЧ побратима, а потім видалили повідомлення

Сергій Гнезділов прокоментував дії бригади та наголосив, що потрібно обговорити проблему, а не його ситуацію:

«Моя рідна 56 Маріупольська ОМБр все правильно прокомунікувала. Я не знаю, чому вони видалили допис, але це правда. СЗЧ — кримінальний злочин».

Нагадаємо, Сергій Гнезділов пояснив, що таким чином прагне привернути увагу до відсутності встановлених термінів служби та створення мобілізаційної черги серед усіх військовозобов’язаних українців.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...