• ВАЖЛИВО

«Обмін на День Незалежності – це збіг»: Зеленський відповів на критику організації повернення полонених

1 хвилина на читання
Зображення посту: «Обмін на День Незалежності – це збіг»: Зеленський відповів на критику організації повернення полонених
Фото: hromadske

На форумі «Україна 2024. Незалежність» президент Володимир Зеленський розповів, що є складнощі у поверненні азовців з різних причин. Він заявив, що державні відомства повідомлятимуть про них родинам полонених. Для цього затвердили новий формат роботи з рідними бійців.

Тепер списки на повернення узгоджуватимуть не тільки у ГУР, а й в СБУ, офісі Уповноваженого Верховної ради з прав людини та СЗРУ.

«Вони погоджують ці списки, вони ставлять один одному ті питання, які родини або їх представники ставлять публічно. Тому вони будуть ставити ці питання у своєму зовнішньому форматі у цьому центрі повернення наших полонених», — сказав Зеленський.

Він додав, що обмін саме на День Незалежності – це збіг і повернення українських захисників це не свято, а боротьба за кожне життя.

Читайте також: Військові розкритикували владу через повернення полонених в День Незалежності, бо серед обміняних не було жодного азовця


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...