• ВАЖЛИВО

Орбан: важко уявити, що Росія програє у війні

1 хвилина на читання
Зображення посту: Орбан: важко уявити, що Росія програє у війні
Скріншот з відео

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розповів в інтерв’ю BILD про підсумки переговорів з президентами Росії та України. Зокрема, він заявив, що ситуація на фронті може погіршитися.

«Що буде на фронті у наступні 2-3 місяці до виборів у США? Стане набагато гірше. Там більше зброї, і росіяни налаштовані рішуче. Енергія конфронтації та кількість жертв стануть ще гіршими, ніж за останні сім місяців. Хоча вони й так були жахливими і раніше. Те, що буде попереду, набагато гірше, ніж ми думаємо. Обидві сторони вкладають у це великі зусилля», – сказав Орбан.

Прем’єр розказав, що поставив Зеленському і Путіну однакові питання: чи є можливість узгодити обмежене за часом перемир’я, яке прискорить переговори про мир? І вони також дали єдину відповідь – перемир’я буде корисне противнику, бо це буде час для підготовки до продовження війни.

Угорський прем’єр заявив, що у Путіна «є чітке уявлення про те, що відбуватиметься, і як Росія переможе».

«Путін не може програти, це дуже логічно. Якщо дивитися на солдатів, зброю та технології, які використовують у війні, то перемогти Росію – таку думку важко навіть уявити. Імовірність того, чи можна взагалі перемогти Росію, неможливо прорахувати», – заявив Орбан.

Останній візит в межах головування Угорщини в ЄС Віктор Орбан здійснив у Китай. Наступна поїздка запланована у США.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...