• ВАЖЛИВО

Прокурори просять для Кириленка арешт із заставою у понад 121 мільйон гривень

1 хвилина на читання
Зображення посту: Прокурори просять для Кириленка арешт із заставою у понад 121 мільйон гривень
Фото: Центр протидії корупції

15 серпня відбулося судове засідання з обрання запобіжного заходу ексголові Донецької ОВА Павлу Кириленку. На ньому стало відомо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить Вищий антикорупційний суд обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти під заставу у понад 121 мільйон гривень. У разі внесення застави застосувати до нього певні обов’язки, зокрема здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Про це пише Центр протидії корупції.

Павло Кириленко заявив, що не погоджується з клопотанням прокурора, а також наголосив, що коментарі щодо обґрунтованості підозри будуть після завершення клопотання, аби не розголошувати таємниці досудового розслідування.

На засіданні виступила лише прокурор САП, наступного засідання планується виступ захисту. Також мають допитувати двох свідків, а саме тещу та тестя Кириленка.

Прокурор повідомила, що під час обшуку у чиновника знайшли ключі ще від двох квартир в Ужгороді. Про них слідству не було відомо.

Нагадаємо, ексголові Донецької ОВА, чинному очільнику Антимонопольного комітету Павлу Кириленку повідомили про підозру в незаконному збагаченні на 56 мільйонів гривень.

 


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...