Пушилін звітував Путіну про зростання зарплат на окупованій Донеччині

1 хвилина на читання
Зображення посту: Пушилін звітував Путіну про зростання зарплат на окупованій Донеччині
Фото: пропагандистські змі

Голова так званого «ДНР» Денис Пушилін розповів президенту РФ про розвиток окупованого регіону. Зокрема, він заявив, що середня зарплата збільшилися на 40%.

«Середньомісячна заробітна плата працівників організацій за січень – квітень 2024 року збільшилася порівняно з відповідним періодом минулого року на 40% і склала 49,6 тисяч рублів», — заявив Пушилін.

Також він наголосив, що на будівництво в захопленів Донеччині є чимало інвесторів, а окупаційна влада затвердила план з розвитку туризму до 2040 року.

У Центрі протидії дезінформації наголошують, що мета таких повідомлень — лише пропаганда, щоби у росіян та мешканців окупованих територій склала ілюзія стрімкого розвитку.

 «Насправді російська окупація обернулася для Донеччини суттєвим падінням рівня життя, руйнуванням інфраструктури та масовим виїздом людей. Зараз на Донеччині катастрофічна ситуація з водопостачанням. Люди попри небезпеку неодноразово виходили на мітинги через це. Але окупаційні медіа замовчують реальну інформацію, замінюючи її пропагандою», — йдеться в повідомленні.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...