Росіяни перекидають резерви на Покровський напрямок

1 хвилина на читання
Зображення посту: Росіяни перекидають резерви на Покровський напрямок
Фото: ілюстративне

Російська армія постійно поповнює особовий склад на Покровському напрямку. Зокрема, окупанти тиснуть на Гродівку. Схожа ситуація також в напрямку Торецька. Про це в ефірі «Суспільного» повідомив речник Національної гвардії України Руслан Музичук.

За його словами, росіяни активно втрачають солдатів, але продовжують поповнювати сили.

«На Покровському напрямку противник постійно намагається поповнювати піхоту. Тому що така інтенсивність і фронт бойових дій призводить до великих втрат живої сили і техніки. Це зараз є одним з напрямків головних зусиль для противника, противник постійно підтягує резерви на Покровський та Торецький напрямки, аби намагатися продовжувати свої спроби штурмових дій», — розповів Руслан Музичук.

В ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 15 серпня повідомили, що на Покровському напрямку українські військові зупинили 58 штурмових і наступальних дій окупантів.

«Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Воздвиженки та Гродівки, противник активно застосовував штурмову та бомбардувальну авіацію», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські військові на Покровському напрямку не помічають зменшення кількості російських окупантів, яке могло б бути через події у Курській області Росії.

 


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...