Росіяни за 8 кілометрів від Покровська – місто все ще головна ціль

1 хвилина на читання
Зображення посту: Росіяни за 8 кілометрів від Покровська – місто все ще головна ціль
Фото: УНІАН

Головним напрямом наступу для росіян залишається Покровськ на Донеччині. При цьому окупанти наступають в Харківській області. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії у соцмережі X.

У звіті британської розвідки зазначається, що армія РФ, ймовірно, окупувала Гродівку та Українськ. Наразі загарбники у 8 кілометрах від Покровська.

«Українські підкріплення, міські райони та українська оборона, ймовірно, сприяли уповільненню просування військ РФ по осі минулого тижня», — зазначають у Міноборони Великої Британії.

Окрім того, повідомляють, що росіяни просунулися у північно-східній частині Харківської області. Там вони зайняли виступ за 3,5 км від річки Оскіл.

«Ймовірно, російські війська прагнуть досягти східного берега річки Оскіл, щоб використовувати його як природний оборонний бар’єр та створити умови для своїх майбутніх операцій», — йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Покровську оголосили примусову евакуацію родин з дітьми. Влада закликає усіх виїжджати.  Комендантська година у місті триває з 15:00 до 11:00 наступного дня. Більшість магазинів, аптек та закладів зачинилися. Але при цьому у Покровську продовжують працювати комунальні служби та шахта.

Минулого тижня ми писали, що Ліберови опублікували фотографії з Покровського фронту.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...