Шольц готує «мирний план» для України

1 хвилина на читання
Зображення посту: Шольц готує «мирний план» для України
Фото: з відкритих джерел

Канцлер Німеччини Олаф Шольц готує власний «мирний план» завершення війни між Україною та Росією. Про це написало італійське видання La Repubblica.

Журналісти посилаються на неназвані джерела в німецькому парламенті. Нібито Шольц та його однопартійці розробляють мирний договір між Україною та Росією. Зазначається, що в документі йдеться про відмову України від частини своїх територій.

«Приголомшений руйнівними результатами виборів у Тюрінгії та Саксонії і переслідуваний дедалі наполегливішими чутками про те, що можлива поразка 22 вересня в Бранденбурзі може змусити його зробити крок назад, канцлер вирішив розіграти українську карту, щоб вибратися з глухого кута», — пише видання.

Нещодавно також німецький канцлер заявив, що настав момент, коли варто почати обговорення миру в Україні. Про це Шольц сказав в інтерв’ю німецьким ЗМІ, пише ZDF. За його словами, він обговорив це питання з президентом України Володимиром Зеленським і той погодився, що Росія має бути присутня на наступній мирній конференції.

Читайте також: Зеленський запропонував Моді провести наступний саміт миру в Індії


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...