У Дніпрі невідомі, ймовірно, за вказівкою Миколи Тищенка напали на колишнього військового

2 хвилини на читання
Зображення посту: У Дніпрі невідомі, ймовірно, за вказівкою Миколи Тищенка напали на колишнього військового

Конфлікт між особами у формі колишнім військовослужбовцем спецпідрозділу ГУР «KRAKEN» стався 20 червня. Відео бійки опублікував журналіст Денис Кошельник. За його словами, до інциденту причетний народний депутат Микола Тищенко.

Тищенко проводив обшуки в шахрайських ботофермах та колл-центрах Дніпра. Про це він повідомив в Instagram. Тоді за його словами, на нібито правоохоронців, які були з ним, напав друг організатора ботоферми.

«Після завдання кількох ударів слідчому, який працював на обшуку, чоловік у білій футболці на відео намагався втекти», – написав Тищенко.

При цьому в поліції заявили, що на чоловіка напали невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах, а не правоохоронці.

«Нині правоохоронці проводять першочергові слідчі дії для ідентифікації всіх осіб», — повідомила речниця поліції Ганна Старчевська.

Журналіст Денис Кошельник стверджує, що нападники – це охоронці Тищенка.

«Під час одного з рейдів, пересуваючись від одного офісу до іншого, проходячи біля нього військовослужбовець Дмитро “Син” Павлов разом зі своєю дитиною і товаришем, задав дуже доречне питання: “Що люди у військовій формі зі зброєю без опізнавальних знаків роблять разом з народним депутатом у центрі міста?” На що отримав зверхні і наглі відповіді, які в подальшому переросли у перевірку документів з протиправними і аморальними діями, які ви бачите на відео», – повідомив журналіст.

Тим часом у спецпідрозділі KRAKEN пообіцяли уважно стежити за перебігом слідства.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...