У Києві до відкриття готується амбулаторія з Бахмута

1 хвилина на читання
Зображення посту: У Києві до відкриття готується амбулаторія з Бахмута
Фото: Олексій Рева

У Києві до відкриття готується друге відділення амбулаторії з Бахмута. Релокована амбулаторія буде знаходитись на правому березі столиці, що дозволить охопити більше пацієнтів. Про це повідомляє bahmut.in.ua.

Відкриття відділення планується у Солом’янському районі Києва у жовтні. Як повідомила  медична директорка Центру первинної медичної допомоги Бахмута Олена Сологуб журналістам, тут прийматимуть троє лікарів: двоє терапевтів і один педіатр.

До амбулаторії можуть звернутися як бахмутяни, так і кияни, і переселенці з різних регіонів України. Допомогу надаватимуть всім, хто має або хоче укласти декларацію з бахмутськими лікарями.

«Тут будуть доступні всі послуги, які надає сімейний лікар. Це виписка електронних рецептів і направлень до вузьких спеціалістів, огляд пацієнта, проведення кардіограми прямо в кабінеті у лікаря. Також медики можуть визначити артеріальний тиск пацієнта, рівень глюкози у крові, зробити швидкі тести на гепатити», — розповідає Олена Сологуб.

Перше відділення амбулаторії працює у Дарницькому районі Києві по вул. Здолбунівська, 3Б. Тут працюють двоє сімейних лікарів, двоє терапевтів і четверо педіатрів.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...