У Парижі стартують Олімпійські ігри. Хто представлятиме Донеччину?

1 хвилина на читання
Зображення посту: У Парижі стартують Олімпійські ігри. Хто представлятиме Донеччину?
Фото: Audrey de Sortiraparis

З 26 липня по 11 серпня проходитимуть XXXIII літні Олімпійські ігри в Парижі. Церемонія відкриття відбудеться о 20:30 за київським часом.

Україну цьогоріч представлятиме 140 спортсменів, які змагатимуться у 23 видах спорту. Від Донеччини буде п’ять представників, йдеться на сайті Донецької ОВА.

Донецька область у Франції буде представлена у чотирьох видах спорту. Уперше на Олімпіаді буде представлена футбольна збірна. У її склад увійшли гравці з ФК «Шахтар» Дмитро Криськів та Олег Очеретько.  Перша гра вже відбулась 24 липня, тоді наша збірна програла Іраку. Другу зустріч у групі В наші спортсмени проведуть зі збірною Марокко 27 липня. У третьому поєдинку суперником українців буде команда Аргентини – 30 липня.

У категорії легкої атлетики Донецьку область представлятиме  Вікторія Ткачук. Спортсменка виступить 4 серпня. Вона втретє буде брати участь в Олімпійських іграх.

3 серпня в груповій велогонці на шосе виступить Анатолій Будяк. Вдруге візьме участь  в Олімпійських іграх.

Олександр Хоцянівський виступить 9 серпня у змаганнях з вільної боротьби у ваговій категорії 125 кг. Для нього це вже треті Олімпійські ігри.

Раніше ми також писали, що на Олімпійських іграх виступатимуть спортсмени з Луганщини. Чотири спортсмени з Луганської області виступатимуть на Олімпійських іграх у Парижі у складі збірної України.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...