• ВАЖЛИВО

У Торонто скасували показ пропагандистського фільму «Росіяни на війні»

2 хвилини на читання
Зображення посту: У Торонто скасували показ пропагандистського фільму «Росіяни на війні»
Скріншот з відео

У Торонто на кінофестивалі не показуватимуть пропагандистський фільм російсько-канадської режисерки Анастасії Трофімової. Канадський мовник TVO вирішив більше не підтримувати та не транслювати пропагандистський фільм «Росіяни на війні». Про це стало відомо з заяви на сайті TVO. У компанії також додали, що перевірять процес фінансування цього проєкту та використання бренду.

Окрім того, TVO перегляне процес, за допомогою якого було профінансовано цей проєкт та використано їх бренд.

«Це маленька перемога, досягнута завдяки українській громаді, українським дипломатам, нашим зверненням та підтримці партнерів… Дякую нашим ліберальним канадським колегам, які висловили свою рішучу позицію щодо показу та спонсорування фільму… », — написала заступниця Голови Комітету гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, на Венеційському кінофестивалі показали фільм «Росіяни на війні». Україна висловила протест. Народні депутати надіслали лист до канадського парламенту із закликом не допустити показ фільму «Росіяни на війні» російсько-канадської режисерки Анастасії Трофімової на кінофестивалі в Торонто.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...