• ВАЖЛИВО

Україна здобула ще чотири медалі на Олімпійських іграх

1 хвилина на читання

На Олімпійських іграх цими вихідними українці здобули чотири медалі – два золота та дві бронзи. Про це повідомили в Національному олімпійському комітету України.

Перше «золоте» принесли учасниці жіночої команди з фехтування Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька та Юлія Бакастова.  Вперше з 2016 року українські фехтувальниці виступили у жіночій командній шаблі на Олімпіаді.

Друге «золоте» принесла Ярослава Магучіх у секторі стрибків у висоту. Спортсменка з першої спроби взяла висоти — 1,91, 1,95, 1,98 та 2 метри.

Ірина Геращенко у секторі стрибків у висоту принесла Україні «бронзу». Спортсменка з першої спроби підкорила три висоти — 1,86, 1,91 та 1,95 метрів.

Другу «бронзу» приніс Михайло Кохан у метанні молота. Він став другим українським метальником молота в історії незалежної України, який виграв медаль Олімпіади: у 1996 році бронзу здобув Олександр Крикун.

Україна на дев’ятий змагальний день має шість нагород: два «золота», одне «срібло» та три «бронзи». Наразі у медальному заліку Україна посідає 17 місце.

Зображення посту: Україна здобула ще чотири медалі на Олімпійських іграх
Фото: НОК

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...