Верховна Рада звільнила чотирьох міністрів — на сьогодні засідання завершено

1 хвилина на читання
Зображення посту: Верховна Рада звільнила чотирьох міністрів — на сьогодні засідання завершено
Фото: ілюстративне

4 вересня Верховна Рада України звільнила чотирьох міністрів. На сьогодні процес прийняття рішень по «перезавантаженню уряду» завершено. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Парламент звільнив Ольгу Стефанішину з посади віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Олександра Камишіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості України, Руслана Стрільця з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. Також Верховна Рада підтримала відставку Дениса Малюськи з посади міністра юстиції.

При цьому Рада провалила голосування за звільнення Ірини Верещук з посади віцепрем’єр-міністерки — міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та очільника Фонду державного майна України Віталія Коваля.

Засідання парламенту раптово завершили, коли на розгляд мали винести рішення про звільнення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні анонсував кадрові зміни в Кабінеті міністрів та Офісі Президента.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...