• ВАЖЛИВО

Власники майна на окупованих територіях можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків через «Дію»

2 хвилини на читання
Зображення посту: Власники майна на окупованих територіях можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків через «Дію»
Фото: Укрінформ

Розробники запрошують на бета-тестування міжнародного Реєстру збитків у «Дії». Відтепер українці можуть внести заяву про пошкоджене або знищене майно з окупованих територій або зон бойових дій. Про це пише «Дія» в Telegram. Спочатку запускають бета-тест нового сервісу.

Запрошують долучитись до тестування власників пошкодженого або знищеного житла, якщо право власності не зареєстроване в Державному реєстрі та немає акту про пошкоджене майно. Також тих, хто не подавався на програму «єВідновлення» і якщо це майно на тимчасово окупованих територіях або в зоні бойових дій.

«Важливо, щоб кожен постраждалий українець подав заяву про завдану шкоду. Так ми покажемо усьому світові реальну картину збитків й звірств від вчинків окупанта. І найважливіше — ваші заяви допоможуть запустити компенсаційний механізм трансформуються в репарації й відновлення країни», — йдеться в повідомленні.

Записатися на бета-тест можна за посиланням.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...