Волонтер з Маріуполя Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»

1 хвилина на читання
Зображення посту: Волонтер з Маріуполя Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»
Фото: з відкритих джерел

Маріуполець Денис Мінін – голова громадської організації «Вивеземо!». Він разом з командою евакуює українців з небезпечних територій. У серпні чоловік долучився до команди телеканалу «Дім». Про це пише Детектор медіа.

Ведучий працював на телебаченні ще у Маріуполі. Також – в ранковому шоу. Але з початком повномасштабного вторгнення став волонтером.

«Я не збирався повертатись у медіа, мінімум, до завершення війни. Відверто про це казав друзям і колегам. Під час цих історичних часів для нашого народу відчував, що маю віддавати свій максимум у волонтерських справах. До мене звернулись з редакції «Ранку Вдома» і запропонували розповісти про евакуацію з Маріуполя та інших тимчасово окупованих міст. А через місяць запросили стати ведучим цього проєкту», — розповів маріуполець.

Він зазначив, що команда проєкту приділяє увагу діяльності військових, медиків та волонтерів. Тому погодився на співпрацю.

Денис Мінін працює у студії проєкту «Ранок Вдома» в парі з Іриною Хоменко. Програма виходить на каналі щодня з 07:30 до 10:00, а в суботу та неділю — з 07:30 до 11:00. Окрім цього, випуски можна переглянути на YouTube-каналі проєкту.

Нагадаємо, Денис Мінін розповідав «Точці Сходу» про те, як можна виїхати з окупованих територій.


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...