Захисник Маріуполя став заступником директора Сєвєродонецької лікарні – відповідатиме за реабілітацію військових

1 хвилина на читання
Зображення посту: Захисник Маріуполя став заступником директора Сєвєродонецької лікарні – відповідатиме за реабілітацію військових
Фото: Галка

Захисник Маріуполя Руслан «Давид» Сербов обійняв посаду заступника директора з питань фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні, яка відновила свою роботу на Київщині. Про це повідомила Сєвєродонецька МВА.

Напередодні під час робочої наради директор Ігор Панов офіційно представив Руслана у ролі заступника. Також в лікарні анонсували відкриття реабілітаційного центру в Ірпіні на Київщині.

Руслан Сербов – один з учасників авіапрориву на «Азовсталь» під час оборони Маріуполя. У ніч на 16 травня 2022 року він отримав важке поранення, а наступного дня вийшов у полон. Бійця звільнили під час першого великого обміну у червні 2022. Після повернення проходив тривалу реабілітацію — військовий втратив ногу і нині має протез.

Руслан є автором книги «Маріуполь. Книга хоробрих», яку подарували колишньому прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону.

Зображення посту: Захисник Маріуполя став заступником директора Сєвєродонецької лікарні – відповідатиме за реабілітацію військових
Фото: Balls of steel

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...