Зеленський отримав нагороду у США за внесок у розвиток людства

4 хвилини на читання
Зображення посту: Зеленський отримав нагороду у США за внесок у розвиток людства
Фото: Офіс Президента України

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США отримав щорічну відзнаку Американської академії досягнень – The Golden Plate Award. Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

«Я дякую вам за цю честь. І я хочу, щоб ви знали, що в усьому, чого ми досягли дотепер, а головне, в усьому, чого ми ще можемо досягти – наш народ і наша українська хоробрість, – ви стали частиною цього. Ваша допомога, ваш вибір, ваша рішучість не дадуть втратити свободу», – сказав Зеленський.

Під час виступу він наголосив, що наступні кілька місяців будуть вирішальними в цій війні. Україна має План перемоги, і цей План він представить передусім Джозефу Байдену, Конгресу та обом кандидатам у Президенти США – Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Цією нагородою у США відзначають державних діячів, науковців, митців, письменників, підприємців і громадських лідерів за їхній внесок у розвиток людства. The Golden Plate Award вручали, зокрема, президентам США Рональду Рейгану, Джорджу Бушу-старшому, Біллу Клінтону та Бараку Обамі.

Нагадаємо, Зеленський прибув у США та відвідав завод з виробництва снарядів для України. Також ми повідомляли, що президент хоче презентувати План перемоги Байдену та виступити в ООН.

 


Підписуйтесь на нас у соціальних мережах.

Підтримайте нашу роботу і допоможіть нам зростати та надавати якісні послуги.

Завантажити ще...